Civilingenjör i industriell ekonomi | miun.se

Civilingenjör i industriell ekonomi

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen till Civilingenjör i industriell ekonomi och som student vid Mittuniversitetet.

Jag som är programansvarig heter Lisa Sällvin.

  • Programkod: TINDA
  • Anmälningskod: F2813
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Campus
  • Studiefart: 100%
  • Start: Höstterminen 2022

Programmet startar med ett upprop måndag 15 augusti kl. 10:15 i Fälldinsalen (N109) på Campus Sundsvall. Uppropet har obligatorisk närvaro. Anmäl därför eventuell frånvaro i förväg via mejl till cipr@miun.se för att behålla din plats på programmet.

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom https://tinyurl.com/tindaht22. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Programinformation

Den 15 augusti, samma dag som uppropet, så börjar även en preparandkurs i matematik. Preparandkursen är inte obligatorisk men vi rekommenderar starkt att du läser denna kurs för att fräscha upp dina matematikkunskaper. Preparandkursen är på tre högskolepoäng. Det behövs ingen särskild anmälan till den, utan du får registrera dig på kursen direkt vid kursstarten. Kursen berättigar till studiemedel för veckorna 33 och 34. Ange i din ansökan till CSN att studierna startar den 15 augusti och att du läser 33 högskolepoäng (hp) under höstterminen. Preparandkursen startar måndag 15 augusti kl. 13.15. För mer information om preparandkursen se separat välkomstbrev.

Viktig information inför programstarten
Vi har samlat all viktig information för dig som är ny student på programmet på sidan: https://www.miun.se/student/minastudier/grupper/civilingenjor-i-industriell-ekonomi/ny-student/.
Här finns information om uppropet, preparandkursen och kurslitteratur som du behöver. Tänk på att beställa kurslitteraturen i god tid innan kurserna börjar.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?

2. Läs igenom aktuell utbildningsplan för ditt program
För att hitta kursplaner för de kurser som ingår i programmet kan du använda vår ”kursplansök”, www.miun.se/kursplaner. I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Hoppas att du får en bra studietid hos oss!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetLisa Sällvin
Programansvarig

Sidan uppdaterades 2021-10-27