Livet som student är mer än bara studier. När du inte pluggar finns det gott om aktiviteter att fylla tiden med, både i Sundsvall och Östersund.

Det kan vara ett stort steg att flytta hemifrån första gången till en plats där du kanske aldrig har varit. Men när du studerar vid ett universitet hittar du alltid likasinnade som delar dina intressen inom det du läser. Du knyter snabbt värdefulla kontakter med många människor, och du får erfarenheter som du kan dra nytta av resten av livet.

På två orter

Vi finns i två städer, Sundsvall och Östersund. Sundsvall ligger vid kusten, Östersund vid Storsjön cirka 10 mil från Åre. Som student är du en del av städerna. Här finns allt du behöver för ett innehållsrikt studentliv - studentbostäder, föreningsliv, restauranger, caféer, pubar och ett rikt friluftsliv.

Att resa hit

Att ta sig till oss från andra delar av landet är lätt - från Stockholm reser du med tåg eller flyg till våra orter. Flyget tar omkring en timme, reser du med tåg kan du ta dig till Sundsvall på 3,5 timmar och till Östersund på drygt 5 timmar. Till Sundsvall kan du också resa med buss.

Hitta din drömutbildning!

eller