Ons 02 mar 2022 08:17

På torsdag 3 mars är det dags för Mötesplats Campus digital, den årliga arbetsmarknadsmässan som Miun Arbetsliv anordnar. Vi har över 40 stycken utställare som är taggade på att få träffa våra studenter.

Träffa din framtida arbetsgivare på Mötesplats Campus digital!
Delta i vår digitala mässa och ta chansen att boka samtal och mingla med företag och organisationer.
Mässan är helt digital och du som student har möjlighet att boka totalt 9 stycken kontaktsamtal under dagen.
Nu kan du skapa viktiga relationer och kontakter inför framtiden.

Mötesplats Campus är för dig som söker:
• Jobb efter avslutad utbildning
• Extrajobb/sommarjobb
• Praktikplats
• Samarbeten för uppsatser och examensarbeten
• Nätverk kring olika samarbeten
Men också få erfarenhet av avgörande möten med arbetsgivare.

När: Torsdag den 3 mars 2022
Tid: 09:30-14:00
Plats: Zoom

Anmäl dig till Mötesplats Campus via den här länken: Mötesplats Campus Digital – 3 mars 2022 – Mittuniversitetet (miun.se)
Länk till alla utställare och möjlighet att boka kontaktsamtal här: Utställare Mötesplats Campus Digital 220303 – Mittuniversitetet (miun.se)

OBS! Kontaktsamtal med respektive företag/organisation bokas under respektive företags sida.

Vid frågor/funderingar så kontakta: arbetsliv@miun.se

Vänliga hälsningar,
Miun Arbetsliv genom Joakim