Pedagogik GR (A), Musik och rytm i förskolan, 7,5 hp

Spara favorit

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen till kursen Pedagogik GR (A), Musik och rytm i förskolan, 7,5 hp och som student vid Mittuniversitetet.

Musik och rytm i förskolan, är en kurs om 7,5 högskolepoäng. Kursen syftar till att ge kunskaper i hur musik kan användas i ett pedagogiskt syfte i förskolan.

Kursen startar v.4 och avslutas v.8 med campusförlagda veckor v.4 och v.7

Kursplan: Pedagogik GR (A), Musik och rytm i förskolan, 7,5 hp

Kurskod: PE100G Anmälningskod: T2330
Ort: Sundsvall Studieform: Distans Studiefart: 100%
Kursperiod: 2019-01-21 - 2019-02-24

Måndag 21/1 10.15 i sal E409

Vid kursens campusveckor ser tiderna ut som nedan:
v.4 måndag kl.10.15 - torsdag kl.15.00
v.7 måndag kl. 08.15 - torsdag kl.12.30

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skaffa inloggning till Studentportalen
Du kan skapa ett konto till Studentportalen tidigast en vecka innan terminsstart. Först då har uppgifterna om att du är antagen till utbildningen överförts till oss.
Studentportalen är ditt viktigaste verktyg under dina studier vid Mittuniversitetet. Där hittar du information om kurser, utbildningsmaterial med mera. Det är också där du registrerar dig på varje kurs. Allt detta hittar du på www.miun.se/antagen

OBS! Du som har läst vid Mittuniversitetet tidigare, har kvar samma inloggningsuppgifter och får ingen ny användaridentitet.

2. Läs igenom aktuell kursplan

I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser

Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du i Studentportalen genom att klicka på länken ”Mina studier”, därefter väljer du alternativet ”Registrera på kurs” under "Verktyg". Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Kursinformation
I en uppgift i kursen ingår det att tillverka en valfri figur som kommer att integreras i den slutliga examinationen av kursen.

• Tillverka figur
Skapa en figur i valfritt material och koppla figuren till sånger/ramsor. Tänk på att du kan både ta din utgångspunkt i sånger eller i själva figuren. Tag med din figur till muntlig redovisningen v 4.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar information om våra campus, registrering, bostad, checklista för nya studenter och tentamensrutiner med mera på vår hemsida www.miun.se/antagen

Studentkåren
Studentkåren drivs av och för studenter vid Mittuniversitetet. De arbetar för att din utbildning ska bli så bra som möjligt. På universitetet finns också ett flertal föreningar/utskott som ser till att du har kul under din studietid, bland annat ordnar de ett flertal aktiviteter som pubaftnar, sittningar och musikquizkvällar.
Studentkåren i Sundsvall
Studentkåren i Östersund

Biblioteket
När du studerar på Mittuniversitetet får du automatiskt ett biblioteks¬konto ungefär en timme efter att du aktiverat ditt studentportalskonto och godkänt lånereglerna. Du använder sedan ditt studentportalsinlogg för att låna och reservera böcker och för att komma åt bibliotekets resurser hemifrån. Vill du veta mer kan du gå in på: http://biblioteket.miun.se.

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Lika villkor på Mittuniversitetet
Här finner du kontaktuppgifter till lika villkorsgruppen samt information om diskrimineringslagen och det arbete för lika villkor som bedrivs vid Mittuniversitetet: www.miun.se/student/lika-villkor. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Då vi rör oss mycket på golvet kan det vara bra att ha med sig inneskor och eller raggsockar!
Man är välkommen att ta med en egen gitarr om det finns, man kan även få hjälp med byte av strängar som finns att köpa vid 4sound här i Sundsvall.

Varmt välkommen till kursen!

Med vänlig hälsning
Mittuniversitetet

Sibylle Menzel-Kühne
Sibylle M Kühne
Kursansvarig