Inhoppare till Swedbank

Uppdragsgivare: Inhoppare till Swedbank

Region: Jämtland

Ansök senast: 31 oktober 2021

Typ av uppdrag: Extrajobb

Yrkesområde : Data och IT, Ekonomi, juridik, samhälle och turism

Uppdragsbeskrivning

Swedbanks Internsupport söker inhoppare/ timanställda till kontoret på Frösön. Supportmedarbetare till vår interna supportavdelning, Affärssupport. En perfekt möjlighet för dig som under studietiden vill kombinera arbete och studie.

Swedbank söker inhoppare/timanställda till vår interna supportavdelning Affärssupport här i Östersund, Frösön. Vi söker dig som vill jobba extra under din studietid. Du behöver kunna arbeta minst ca 10 timmar i veckan, fördelat på 2 stycken 5-timmarpass. Arbetet är under dagtid där våra öppettider är 08.00-18.00. Det vanligaste arbetspasset för inhopparen hos oss är 10.00-15.00, men där kan vi också anpassa tiden efter ditt behov och önskemål. Vi erbjuder även heltid under lovperioder. Har man möjlighet att arbeta mer än 10 timmar i veckan under terminen finns den möjligheten också.

Affärssupport är beläget i fräscha lokaler vid Frösö Strand, Östersund. Vår verksamhet består av internsupport där vår huvudsakliga arbetsuppgift är att supportera vår egen personal i deras Kundmöte. Vår verksamhet är en viktig del inom Swedbank och därför är du som söker också viktig.

Vi ser gärna att du har god datorvana, är flexibel och vill utvecklas. Det är viktigt att du är driven och vill lära känna Swedbank som Bank och våra produkter. En kort beskrivning av supportmedarbetarens uppdrag:

  • att vara en support för kundmötande personal och bankens samarbetspartners.
  • att erbjuda support i bankens produkter och tjänster samt andra system och processer kritiska för kundmötet.
  • att bidra till ett minskat supportbehov i Svensk Bankverksamhet och för Sparbankerna.

Du ska vara bekväm med att ta eget ansvar och sträva efter att ge bästa service i varje kundmöte, du är målinriktad och vill bidra till ständiga förbättringar. Skicka in din ansökan till oss via mail. Vi önskar ett CV samt ett personligt brev från dig. Skicka det via mail till: ansokan.affarssupport@swedbank.se Vi kommer att hantera din ansökan direkt när den kommer in, så sök till oss redan idag.

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till oss!
Frida Östlund, Gruppchef Affärssupport, Telnr: 070- 245 96 95
Katrin Nordin, Gruppchef Affärssupport, Telnr: 070-244 74 73 eller maila till oss på: ansokan.affarssupport@swedbank.se

Beskrivning av uppdragsgivare

Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna

Hemsida

https://www.swedbank.se/

Kontakt

Frida Östlund
frida.ostlund@swedbank.se
070-2459695