Sundsvalls Simsällskap söker engagerade ledare

Uppdragsgivare: Sundsvalls Simsällskap söker engagerade ledare

Region: Västernorrland

Ansök senast: 31 december 2021

Typ av uppdrag: Extrajobb

Yrkesområde : Idrott, hälsa och vård, Undervisning, människor och beteende

Uppdragsbeskrivning

Sundsvalls Simsällskap bildades 1871 och har sedan dess utvecklats till att vara en förening med ca 1100 medlemmar. Föreningen har i dag en bredd och en topp som vi är mycket stolta över! Sundsvalls Simsällskap bedriver allt från simskoleverksamhet till simning på elitnivå där vi har ett flertal simmare som tävlar på hög nationell nivå. Totalt simmar ca 900 barn i vår simskola och ca 150 barn/ungdomar i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vår simskoleverksamhet är basen i verksamheten och vår rekryteringsbas till tränings- och tävlingsgrupperna. Klubbens verksamhet inkluderar också privatlektioner och masterssimning.

Under 2018 invigdes vår nya simarena! Nu söker ledare till våra verksamheter: simskola, teknik-, tränings- & tävlingssgrupperna. Vi ser att du som söker jobb hos oss tycker om att jobba med barn och ungdomar, är engagerad, ordningsam, noggrann, kan ta ansvar och har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan jobba självständigt.  Jobbet erbjuder variation, tempo och mycket glädje! Att jobba som ledare för Sundsvalls Simsällskap bidrar till samhällsnytta för barn och ungdomar. Att få bidra och följa barnens väg under den livsviktiga kunskapen - Simkunnighet!

Mer information: info@sundsvalls-ss.se eller på 060-61 73 11

Länk till uppdraget

http://www.sundsvalls-ss.se/sida/?ID=339947

Beskrivning av uppdragsgivare

Sundsvalls Simsällskap bildades 1871 och har sedan dess utvecklats till att vara en förening med ca 1100 medlemmar. Föreningen har i dag en bredd och en topp som vi är mycket stolta över! Sundsvalls Simsällskap bedriver allt från simskoleverksamhet till simning på elitnivå där vi har ett flertal simmare som tävlar på hög nationell nivå. Totalt simmar ca 900 barn i vår simskola och ca 150 barn/ungdomar i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vår simskoleverksamhet är basen i verksamheten och vår rekryteringsbas till tränings- och tävlingsgrupperna. Klubbens verksamhet inkluderar också privatlektioner och masterssimning. Under 2018 invigdes vår nya simarena!

Hemsida

https://http://www.sundsvalls-ss.se/start/?ID=184841

Kontakt

Sophie Lai
sophie.lai@sundsvalls-ss.se
0722992862