Utveckla din idé med oss på Miun Innovation! Boka ett möte med en innovationsrådgivare som hjälper dig från idé till en produkt eller ett företag.

entreprenörskap

Hos oss får du peppning och stöd i din idéutveckling. Vi erbjuder innovationsrådgivning där vi tillsammans reder ut frågor om allt ifrån behovet och potentialen i din idé till hur du kan skydda den. Vi kikar även på olika möjligheter för hur du kan få din idé att nå ut till den som behöver den. Vägarna att nå ut är olika och med Miun Innovations rådgivning hjälper vi dig att hitta den väg som passar just dig. Det är kostnadsfritt för dig som är student och självklart kan du känna dig trygg med att vi inte sprider information om din idé utan ditt godkännande.

  • Delta under våra inspirationsevent. Öppna för alla studenter! Håll koll på våra aktuella aktiviteter genom vår sida på Facebook via www.facebook.com/miuninnovation
  • Boka ett möte med en innovationsrådgivare för att ta itu med din egen idé. Självklart kan vi även höras på distans via t. ex. Skype.
  • Välkommen att sitta i våra lokaler när du arbetar med din idé.
  • Utmana dig själv under våra event med skarpa uppdrag levererade av intressanta uppdragsgivare från näringslivet, offentlig sektor och Mittuniversitetets forskningsmiljöer.
  • Driver du redan företag? Ta kontakt för att ingå i vårt nätverk eller diskutera hur du kan utveckla ditt erbjudande och ditt företagande.

Vi ses och hörs hälsar Chris, Karolina, Sandra Sten och Johan på Miun Innovation!

Kontakta en innovationsrådgivare