Datateknik GR (B), Java III, 7,5 hp

Spara favorit

Under den här kursen får du inte bara djupare kunskaper i Java och dess certifikathantering, du lär dig också konstruerar och implementera avancerade distribuerade system. Vi tittar närmare på Javas hierarki av dataströmmar och deras inbördes relationer samt de olika designmönstren och hur du kan lära designa bra klasshierarkier, undantag och interfaces.

Sammankomster

Inga obligatoriska träffar.

Behörighet

Datateknik GR (A), 30 hp inkluderande kursen Java II, 7,5 hp samt minst en av kurserna Operativsystem introduktionskurs, 7,5 hp alternativt Nätverksprogrammering, 7,5 hp.

Urval

Urvalet baseras på antalet avklarade akademiska poäng i intervallet 1-165 hp godkända fram till och med sista anmälningsdag. I urvalet rangordnas de sökande efter totalt redovisade akademiska poäng.

Studiesituation, A-huset/Grönborg, Sundsvall

Sju skäl att välja Mittuniversitetet

Det finns många skäl att välja Mittuniversitetet men också ett par för att låta bli. Är Mittuniversitetet för dig?

Studievägledning

De centrala studievägledarna ger dig personlig vägledning inför studie- och karriärval när det gäller högre utbildning. De är till för dig som funderar på...

Studenter, utomhus, Östersund

Livet som student

Livet som student kan se väldigt annorlunda ut beroende på om du läser på campus eller distans och var du är i livet. Den gemensamma nämnaren är att det...