Juridik GR (A), Handelsrätt I, 15 hp

Kursens mål är att fördjupa dina kunskaper från Juridisk översiktskurs inom området affärsjuridik. Kursens tyngdpunkt ligger inom områdena avtals-, köp-, skadestånds- och associationsrätt. Vidare studeras konkurrens- och immaterialrätt samt entreprenadjuridik.

Vårterminen 2023

room Distans
  • Start: Vårterminen 2023
  • Studieperiod: Vecka 13 - 22
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Anmälningskod: MIU-L7280

Sista anmälan: 17 oktober 2022

Du kan ändra din ansökan till och med 17 oktober

Se kursplanen

Sammankomster

Distanskursens föreläsningar ges enbart online i realtid på dagtid. Det kommer inte vara möjligt att se föreläsningarna i efterhand, ingen inspelning sker. För deltagande på föreläsningarna krävs att man är uppkopplad enligt kursschemat. Samtliga föreläsningar är frivilliga och ges i en kombinerad föreläsnings- och seminarieform.

Kursen examineras genom individuellt PM och individuell salstentamen.
Salstentamen skrivs vid någon av Mittuniversitetets två campusorter, för studenter registrerade på ett distanskurstillfälle får salstentamen även skrivas på annan ort. Plats bokas av studenten. Mittuniversitetets information om och regler för salstentamen på annan ort finns på vår webb www.miun.se.

Tillgång till dator med internetuppkoppling krävs för att genomföra kursen.

Behörighet

Juridik GR (A) Juridisk översiktskurs, 15 hp, alt motsvarande.

Urval

Urvalet baseras på antalet avklarade akademiska poäng i intervallet 1-165 hp godkända fram till och med sista anmälningsdag. I urvalet rangordnas de sökande efter totalt redovisade akademiska poäng.

Kontakt

Greta med gäster

Greta med gäster

Se vårt webbinarie med journaliststudenten Greta som programledare. Intervjuer med studenter i studion, frågelåda, hiss eller diss, korta filmklipp och frågestund med studievägledare. Missa inte!

Sidan uppdaterades 2022-08-07