Omvårdnad AV, Metoder för kvalitativ innehållsanalys, 7,5 hp

Vill du fördjupa dina kunskaper inom kvalitativ innehållsanalys så är detta kursen för dig! Kursen syftar till att ge kunskap om alla olika delar i att utföra en kvalitativ innehållsanalys. Den ger dig också kunskap kring att designa och planera en kvalitativ studie med innehållsanalys. Kursen riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i kvalitativ forskningsdesign och analys.

Höstterminen 2022

info Distans
  • Start: Höstterminen 2022
  • Studieperiod: Vecka 45 - 2
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Anmälningskod: MIU-O2261

Sista anmälan: 19 april 2022

Se kursplanen

Sammankomster

Kursen är 100 % distansbaserad och alla kursaktiviteter sker via lärplattformen Moodle samt Zoom.

Behörighet

Särskild behörighet: Kandidatexamen alternativt Bachelor in nursing med 15 hp examensarbete alternativt avlagd kandidatexamen 180 hp, inklusive examensarbete om minst 15 hp i huvudområdet omvårdnad/ vårdvetenskap eller motsvarande.

Urval

Urvalet baseras på antalet avklarade akademiska poäng i intervallet 30-285 hp godkända fram till och med sista anmälningsdag. I urvalet rangordnas de sökande efter totalt redovisade akademiska poäng.

Kontakt

Frågor om kursen

Frågor om kursen

+46(0)10-1428000

Greta med gäster

Greta med gäster

Se vårt webbinarie med journaliststudenten Greta som programledare. Intervjuer med studenter i studion, frågelåda, hiss eller diss, korta filmklipp och frågestund med studievägledare. Missa inte!

Sidan uppdaterades 2022-08-09