Utbildning_Infomatik_programvaruteknik
I denna kurs fördjupas kunskaperna inom ett vetenskapligt specialområde, som väljs i samråd med examinator. I syfte att utveckla ett självständigt och kritiskt förhållningssätt till skilda vetenskapliga traditioner ingår också jämförelser mellan olika teorier och metoder med inriktning mot myt- och texttolkning samt ritteori och antropologi. Studierna är inriktade mot aktuell internationell forskning inom valt område. Möjlighet att välja en språklig fördjupning erbjuds.
  • Start: Höstterminen 2021
  • Studieperiod: Vecka 35 - 2
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Anmälningskod: MIU-M2453

Sista anmälan: 15 april 2021

Se kursplanen

Sammankomster

Distanskursen har inga fysiska träffar, men obligatoriska seminarier via nätet förekommer. Tillgång till internetuppkoppling krävs och du förutsätts ha dator med fungerande mikrofon och headset.

Behörighet

För tillträde till kursen krävs avlagd kandidatexamen med 90 hp (A, B, C ) i huvudområdet Religionsvetenskap.

Urval

Urvalet baseras på antalet avklarade akademiska poäng i intervallet 30-285 hp godkända fram till och med sista anmälningsdag. I urvalet rangordnas de sökande efter totalt redovisade akademiska poäng.

Vill du fördjupa dina kunskaper inom religionsvetenskap?

Magisterprogrammet i religionsvetenskap har en tydlig forskningsinriktning med fördjupade ämnesstudier. Vi erbjuder dig goda kunskaper i sanskrit eller koptiska, och via våra högre seminarier kommer du att få tillgång till ett brett nationellt och internationellt forskningsnätverk redan under din studietid.

Kontakt

Frågor om kursen

Frågor om kursen

+46(0)10-1428000

Hitta din drömutbildning!

eller