Pedagogik GR (A), Goda lärmiljöer - Språklig mångfald som resurs i förskolan, 7,5 hp

Kursen vänder sig främst till dig som är verksam förskollärare och som vill använda dig av den språkliga mångfald som finns representerad i barngruppen som ett verktyg för att stimulera samtliga barns literacy utveckling. Kursen ger dig konkreta verktyg för hur du kan arbeta språkutvecklande i en verksamhet när flera olika språk finns representerade. Kursens ambition är även att synliggöra hur flera språk kan stimulerar den kognitiva utvecklingen gällande samtliga barn i verksamheten. Kursen genomförs i form av föreläsningar, inträdesbiljetter och gruppdiskussioner i seminarieform, samt uppgifter i fält och avslutas med en enskild skriftlig examination. Kursen ges på kvartsfart och är ortsoberoende.

Höstterminen 2023

room Distans
  • Start: Höstterminen 2023
  • Studieperiod: Vecka 35 - 2
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 25%
  • Språk: Svenska
  • Anmälningskod: MIU-T2881

Sista anmälan: 17 april 2023

Du kan ändra din ansökan till och med 17 april

Undervisningens upplägg

Kursen är helt nätbaserad med totalt fem online sammankomster. För deltagande på kursen krävs tillgång till dator med internetuppkoppling.

Behörighet

Grundläggande behörighet

Urval

Kursplatserna fördelas i urvalet baserat på betyg, högskoleprov och högskolepoäng. Antal kursplatser fördelas då enligt följande: betyg 34 procent, högskoleprov 33 procent och högskolepoäng (max 165 hp) 33 procent.

Kontakt


Andra kurser som kanske intresserar dig

Sidan uppdaterades 2023-03-29