En god kontakt mellan studenter och lärare

Bill Edlund

Hemort: Härnösand
Pluggar: Samhällsvetarprogrammet
Studieort: Sundsvall

Varför har du valt att studera på Samhällsvetarprogrammet?

Mitt intresse för samhällskunskap började växa under gymnasiet. När det var dags att söka till universitetet så kände jag att samhällsvetarprogrammet var någonting för mig.

Hur är det att studera på utbildningen?

Jag lär mig ständigt nya saker och får en bredare syn på världen. Kurserna erbjuder både föreläsningar och intressanta diskussioner med kurskamrater samt lärare. Framförallt känner jag att man lär sig ta ansvar för sitt eget arbete.

Vad tycker du om Mittuniversitetet?

Vi har en lugn och avslappnad studiemiljö. Det bästa är att man som student får tillgång till många studieverktyg som underlättar utbildningen, såsom bibliotek. Jag upplever även en god kontakt mellan oss studenter och lärarna, de är tillgängliga och lyssnar på våra åsikter.

Vad tycker du om studentlivet och om Sundsvall?

Jag stormtrivs som student! Som jag tidigare nämnde så handlar det om eget ansvar och man får disponera mycket av studietiden som man själv vill. I Sundsvall erbjuds många aktiviteter för oss som studerar på Mittuniversitetet.

Vad gör du om fem år?

Jag vet inte riktigt ännu, det finns så många alternativ! Just nu är jag intresserad av att fortsätta studera och bredda min utbildning. 

Sidan uppdaterades 2020-11-26