Hjärtat fick styra mitt val av utbildning

Petra Hagfeldt, egen företagare.

Pluggade: Idrottsvetenskapligt program 2014-2017 
Studieort: Östersund

Varför valde du att plugga idrottsvetenskap?

Jag valde att plugga Idrottsvetenskap för att jag alltid har haft ett intresse för hälsa och träning, och efter att ha testat andra branscher bestämde jag mig för att utbilda mig inom det jag brinner för. Hjärtat fick styra, jag kände att jag kunde lägga in mest energi i det på så sätt.

Hur var det att läsa det idrottsvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet i Östersund?

Det var otroligt givande att studera det idrottsvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. Jag har grottat in mig på sådant jag knappt trodde fanns och mött personer som är helt otroliga på det dom gör. Den sköna mixen av teori och praktik är också en fördel, speciellt om man som jag inte gillar att sitta stilla för mycket. Motivationen ökar av att plugga med likasinnade och av att befinna sig i den speciella miljön på Nationellt Vintersportcentrum.

Vad gör du idag?

Jag är nu egen företagare och bedriver personlig träning och massage i Studio Johanna Rapp i centrala Östersund. Vi är fyra coacher som tillsammans bildar ett team med kompetens inom bl.a. styrketräning, löpning, skidåkning, gravid -och mammaträning. Studion är ett boutiguegym där individen och kvalitet på träningen står i fokus. Min spetskompetens finns inom skadeförebyggande träning, rehab, styrketräning och livsstilsförändring.

Läs mer om Idrottsvetenskapligt program