Inspireras av studenter och lärare

Chatta med våra studentambassadörer och följ dem på Instagram och TikTok! Här kan du också se webbinarier där du får veta hur det är att studera hos oss, se filmer med våra lärare och studenter och följa med på en rundvandring på våra campus.

Greta med gäster

Greta med gäster

Se vårt webbinarie med journaliststudenten Greta som programledare. Intervjuer med studenter i studion, frågelåda, hiss eller diss, korta filmklipp och frågestund med studievägledare. Missa inte!
Tumnagel, Sandra och Gabriel

Hur är det att plugga på Mittuniversitetet?

Se vårt webbinarium där studentambassadören Sandra intervjuar Gabriel som pluggar i Östersund. Studievägledaren Linda svarar också på några vanliga frågor.
Tumnagel, webbinarie Studera på distans

Vill du studera på distans?

Träffa Daniel som omskolade sig efter 16 år inom handeln. Han läste programmet för Hälsa och Rehabilitering i arbetslivet på distans. Av Daniel får du tips på vad man ska tänka på om man vill studera senare i livet.
Tumnagel, webinarie Studera utomlands

Drömmer du om att studera utomlands?

Hör våra utbytesstudenter berätta om sina upplevelser, och våra internationella handläggare berätta om de möjligheter som finns. Du får höra spännande och roliga berättelser om studier i USA, Argentina, Frankrike och Schweiz.
Bannerbildtilldigitaltöppethus

Spana in våra tjusiga campus!

BildfrånHUVfilm

Utbilda dig till yrken viktiga för vårt samhälle, hälsa och skola

Häng med på ett samtal där våra studenter Sandra, Gabriel och Shemaa pratar om livet på Mittuniversitetet. Hur kan en dag på campus se ut, hur ser de på framtiden och vad gör man som student på fritiden?
BildfrånNMTfilm

Så är det att studera till ingenjör. Våra studenter berättar!

I den här filmen berättar ingenjörsstudenterna Emelie och Marcus om de inriktningar de valt och om vad man kan jobba med efter studierna. Du får också veta hur de valde studieort och annat kul!

Bilder från våra campus

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

av

Sidan uppdaterades 2023-06-28