Avancerad Excel 7,5 hp

Spara favorit 28 feb februari 2018

Mittuniversitetet erbjuder en distanskursen Avancerad Excel 7,5 högskolepoäng. Kursen är speciellt utvecklad för att erbjudas till organisationer som vill kompetensutveckla sin personal inom Microsoft® Excel® 2016.

Kursen är riktad till dig som redan har goda kunskaper i Excel och som vill lära dig fler av programmets avancerade funktioner. Möjligheterna med Excel är många för dem som vet hur de kan utnyttjas. I denna fördjupningskurs blir även du en av dem som har kunskapen att använda programmet på bästa sätt i ditt arbete, oavsett om du arbetar som controller, inköp­are, revisor, med HR-frågor eller liknande.

Kursen går helt på distans.

På denna sida hittar du:

  • En lite film med mer information om kursen
  • En pdf fil med priser mm.
  • En film som visa på ett axplock vad vi ta upp
  • Kontakt information 

Kursupplägg

Kursmaterial

Kursen består av en lärobok på 160 sidor samt över 100 övningsexempel med facit. Samt 80 tal filmer pedagogiska filmer uppdelat på fem kursmoment.

Kurstiden

Kurstiden är beräknad till 25 dagar där 5-7 dagar eller 40-60 timmar används till inläsning och övningar, resten av tiden till examinationsuppgifter. Du kan sprida ut dina studier på tre måna­der – helt efter eget önskemål – beroende på hur du hur du kan prioritera. 

Kursstart

Runt 15 augusti om det är en höstkurs 15 januari om det är en vårkurs.

Kontakt

Anmäl till:
Larsa Nicklasson

Introduktion till Avancerad Excel

Några exempel ur kursen

Kursinformation

Läs mer om kursinnehållet i den här broschyrenLyssna (pdf)