Folkhälsovetenskap AV, Vetenskapligt arbete, 15 hp

Spara favorit

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen till kursen Folkhälsovetenskap AV, Vetenskapligt arbete, 15 hp och som student vid Mittuniversitetet.

Varmt välkommen till utbildningen och som student vid Mittuniversitetet. Vi är glada över att du sökt din utbildning hos oss och vi vill passa på att berätta mer om vad vi erbjuder dig.

Tisdagen den 23:e januari kl. 15.00-15.45 erbjuder vi en virtuell kursintroduktion via Adobe Connect.

Kursplan: Folkhälsovetenskap AV, Vetenskapligt arbete, 15 hp

Kurskod: FH006A Anmälningskod: N2010
Ort: Sundsvall Studieform: IT-Distans
Kursperiod: 2018-01-22 - 2018-06-14

Kursen startar den 22:a januari och avslutas med uppsatsseminarier under veckorna 22-23 i juni 2018. Kursregistreringen är öppen från den 18 januari. Det går bra att registrera dig på kursen om du uppfyller behörighetskravet som är genomfört kurs Individuell ämnesfördjupning I, 7,5 hp varav 4 hp måste vara godkända och projektplanen inlämnad.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra


1. Skaffa inloggning till Studentportalen

Studentportalen är ditt viktigaste verktyg under dina studier vid Mittuniversitetet. Där hittar du information om kurser, utbildningsmaterial med mera. Det är också där du registrerar dig på varje kurs. Allt detta hittar du på www.miun.se/antagen

OBS! Du som har läst vid Mittuniversitetet tidigare, har kvar samma inloggningsuppgifter och får ingen ny användaridentitet.

2. Läs igenom aktuell kursplan

I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser

Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du i Studentportalen genom att klicka på länken ”Mina studier”, därefter väljer du alternativet ”Registrera på kurs” under "Verktyg". Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Kursinformation
Vi kommer att jobba i lärplattformen Moodle. Diskussionsseminarier och examination presenteras vidare i studiehandledningen som du har tillgång till genom plattformen. Kursen ges som it-distansutbildning utan obligatoriska campus-träffar.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar information om våra campus, registrering, bostad, checklista för nya studenter och tentamensrutiner med mera på vår hemsida www.miun.se/antagen

Välkomstdag - för dig som är ny student
Ett universitet med äkta gemenskap, det brukar våra studenter säga om oss. Välkomstdagen – första måndagen på terminen - är ett bra sätt att lära känna universitetet, dina klasskompisar, andra studenter och att helt enkelt komma in i livet som student. portal.miun.se/introduktionsveckorna

Studentkåren
Studentkåren drivs av och för studenter vid Mittuniversitetet. De arbetar för att din utbildning ska bli så bra som möjligt. På universitetet finns också ett flertal föreningar/utskott som ser till att du har kul under din studietid, bland annat ordnar de ett flertal aktiviteter som pubaftnar, sittningar och musikquizkvällar.
Studentkåren i Sundsvall
Studentkåren i Östersund

Biblioteket
När du studerar på Mittuniversitetet får du automatiskt ett biblioteks¬konto ungefär en timme efter att du aktiverat ditt studentportalskonto och godkänt lånereglerna. Du använder sedan ditt studentportalsinlogg för att låna och reservera böcker och för att komma åt bibliotekets resurser hemifrån. Vill du veta mer kan du gå in på: http://biblioteket.miun.se.

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Lika villkor på Mittuniversitetet
Här finner du kontaktuppgifter till lika villkorsgruppen samt information om diskrimineringslagen och det arbete för lika villkor som bedrivs vid Mittuniversitetet: https://portal.miun.se/lika-villkor. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Tänk på att beställa litteraturen till kursen så tidigt som möjligt! Med tanke på att det kan ta tid att beställa böcker från nätbokhandel eller en vanlig bokhandel, gör gärna beställningarna några veckor innan kursens början. I kursplanen finner du litteraturen och lärandemålen för din kurs.

Frågor om lärplattform Moodle och lösenord kan Du ställa till Helpdesk på telefon 010-142 80 00

Med vänlig hälsning
Mittuniversitetet

Heidi Carlerby
Kursansvarig
Heidi Carlerby
Ph.D Lektor i folkhälsovetenskap