HudikHem lanserar testbädd i sin verksamhet

Fri 12 May 2023 14:28

Under torsdagen samlades företagare, entreprenörer och kommunanställda för att ta del av HudikHems lansering av att erbjuda sitt fastighetsbestånd som testbädd för att skapa framtidens tjänster inom fastighetsbranschen. Mattias O'Nils, ledare för STC, var inbjuden som inspirationstalare.

Three men stand in front of a large television screen.
Stefan Söderlund, Hudikhem, Mattias O'Nils, MIttuniversitetet och Mattias Öhr, Propell.

Det var i den regionala innovationshubben Propells nya lokaler som lunchseminariet anordnades och syftet med dagen var att informera hur företag och entreprenörer som har en idé kan testa innovativa tjänster för fastighetsbranschen tillsammans med Glada Hudikhem.

Mattias O'Nils presenterar forskningssamarbeten för publiken.

För att inspirera deltagarna och starta igång tankar och nya idéer så bjöds Mattias O’Nils, ledare för STC forskningscenter, in för att hålla en inspirationsföreläsning om ny teknik som Internet of Things, smarta kameror och AI. Han berättade om praktiska exempel hur Mittuniversitetet tillsammans med företag och kommuner utvecklat ny teknik för att till exempel optimera användning av lokaler till att planera snöröjning.

Är du intresserad av HudikHems nya testbädd? Kontakta Stefan Söderlund, VD Hudik hem eller Mattias Öhr på Propell som kan vägleda dig vidare.

HudikHem

Propell

Mattias Öhr, verksamhetsansvarig
mattias.ohr@ri.se och 076-102 17 49


Recommended

The page was updated 5/12/2023