Podd

Podden Snabbtänkt guidar oss genom valkampanjerna och analyserar det politiska läget.

Avsnitt 4: Ingenting är längre som förut… 

Vi summerar valet och Snabbtänkt. Efter att ha läst 100 forskares reflektioner och analyser om valrörelsen så känner vi oss klokare än vanligt. Vi pratar om de utmaningar som partierna, valrörelserna och medierna tycks stå inför när ingenting längre är som förut. Spännande frågor som Niklas Bolin, Marie Grusell, Lars Nord och Kajsa Falasca pratar om i podden från redaktionen i Sundsvall. 

Programledare: Kajsa Falasca

Snabbtänkts podcast - Avsnitt 3

Välkommen till valfesten

Med drygt en vecka kvar till valet så skruvas tempot upp i valrörelsen. Vad händer bland väljarna, hur ser opinionsläget ut och vilket regeringsalternativ är hetast just nu? Spännande frågor som experterna Henrik Oscarsson och Johan Martinsson snackar om i podden från Göteborgs universitet. Och vi konstaterar att alla är välkomna till valfesten.

Programledare: Kajsa Falasca

Snabbtänkts podcast — Avsnitt 2

Direkt från Almedalen så reder experterna Marie Demker, Jonas Hinnfors och Niklas Bolin ut vad vi kan förvänta oss av politikerveckan. Vi snackar om de aktuella politiska sakfrågorna, läget för partierna, vem som tar vem i regeringsdansen och vad som kan hända inför valet 9 september. Och jag ställer frågan om vi får se en svensk Macron som utmanar populistiska krafter!

Programledare: Kajsa Falasca

Premiär för Snabbtänkts podcast — Avsnitt 1

I premiären av Snabbtänkt så guidar politisk kommunikations experterna Marie Grusell, Lars Nord och Kajsa Falasca oss genom valkampanjerna och det politiska läget. De reder ut frågor om hur vi kan förhålla oss till nya kampanjtrender och spelregler som väljare? Vad vi förvänta oss av kampanjer på sociala medier? Podden spelades in under Sundsvall Sessions på Mittuniversitetet.

Programledare: Kajsa Falasca