Invigning av AI Sweden North och AI Kompetens

Nu invigs två AI-satsningar i Västernorrland. Under invigningen träffar du representanter från AI Sweden och från Mittuniversitetet, inspireras av case och företag som tillämpat AI i sin verksamhet och tar del av hur ni kan bli partner till AI Sweden och engagera dig i AI kompetens.

invigningen av AI Sweden North och AI Kompetens

AI Sweden är Sveriges nationella center för tillämpning av artificiell intelligens och stöds av svenska staten samt näringsliv och offentlig sektor över hela landet. AI Swedens uppdrag är att öka användningen av tillämpad AI i Sverige med målet att stärka svensk industri och samhällsfunktioner för att öka vår konkurrenskraft. Bron Innovation är AI Swedens nod i Västernorrland, med dedikerade resurser att stödja utveckling inom AI-området.
AI Kompetens är Mittuniversitetets satsning för att tillsammans med SME-företag och myndigheter öka kunskapen, rekrytera och bygga kompetens inom AI i Västernorrland och Jämtland/Härjedalen. Projektet genomförs i samarbete med Bron Innovation och Samling Näringsliv.


DIGITALT EVENT

Den 2 december är du välkommen att delta vid invigningen av dessa två initiativ. Under invigningen träffar du representanter från AI Sweden och från Mittuniversitetet, inspireras av case och företag som tillämpat AI i sin verksamhet och tar del av hur ni kan bli partner till AI Sweden och engagera dig i AI kompetens.
Eventet sänds från Sundsvall och länk skickas ut till anmälda deltagare i god tid innan.

Anmäl dig

 

Läs mer om AI Sweden

Läs mer om AI Kompetens

Bron 16x9
Samling Näringsliv
logo
Logo
Region Jämtland Härjedalen
Logo