Branschkväll med Vahid Zohali 8 maj

Den 8 maj kommer Vahid Zohali till Sundsvall för att prata om ledarskap och mångfald.

Vahid Zohali 2.jpg

Vahid Zohali, nominarad till årets chef 2017, är flyktingen som blev en hyllad ledare i näringslivet. Som 17-årig kom han till Härnösand från Iran. Vid 25-års ålder läste han systemvetenskap på Mittuniversitet i Sundsvall, och flyttade sedan till Stockholm där han började sin resa inom IT-branschen. Idag är han VD på DXC Technology i Sverige, ett av landets största IT-tjänsteföretag. 

Vahid Zohali ställer sig frågan: hur skapar vi en inkluderande kultur och möjligheter för nyanlända att ta sig in i arbetslivet?
Enligt Vahid står Sverige inför ett vägval att bli världens mest konkurrenskraftiga land eller ett land som går miste om möjligheten. Företag måste bli bättre på att tillvarata den kompetens som kommer till landet och framförallt börja se mångfaldsarbetet som en affärsfråga.

Tid: 17.30 - 18.30. Från 16.30 kan du köpa enklare förtäring (wrap eller sallad inkl öl eller vin, 145 kr. Med alkoholfritt alternativ som dryck: 100 kr).
Plats: Grönborg. Storgatan 73 i Sundsvall.
Sista anmälningsdag: 5 maj.
Arrangör: Arbetsgruppen för befintliga medarbetare inom CER-nätverket och Myndighetsnätverket.
Övrig info: 
Föreläsningen är kostnadsfri. Dock är din anmälan bindande, och om du inte avbokar din anmälan senast 5 maj debiteras en kostnad på 100 kr.

Kontakt

Charlotta Dückhow
Verksamhetsutvecklare, Länsförsäkringar Västernorrland
Sammankallande i CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare