Åtkomst till bibliotekets databaser och e-resurser

_MP_1361.jpg

Utanför campus

Du som studerar eller är anställd vid Mittuniversitetet kan nå vårt elektroniska material var som helst, när som helst. Allt som krävs är en dator, smartphone eller surfplatta och en internetuppkoppling.

Inloggning via bibliotekets webbplats

Använd de länkar till e-tidskrifter, databaser och e-böcker som finns på bibliotekets webbplats. I dessa länkar finns en inbyggd inloggningsfunktion för anställda och studenter vid Mittuniversitetet. Du använder användarid och lösenord från ditt studentportalskonto.

Har du problem med ditt studentportalskonto?

Om inloggningen inte fungerar eller du inte kommer ihåg ditt lösenord eller aldrig har aktiverat inloggningen till ditt studentportalskonto, kontakta helpdesk.

På campus

På Mittuniversitets nätverk når du samtliga bibliotekets databaser utan att logga in. Du är uppkopplad mot nätverket när du använder en dator i biblioteket, i en datasal eller på ett tjänsterum.

Felanmälan e-resurser

Meddela oss om du har problem med åtkomst till en tidskrift, e-bok eller databas.