Välkommen till Mittuniversitetets bokbeställningstjänst för medarbetare, som administreras av Servicecenter.

Biblioteket Östersund

OBSERVERA! Vi vill göra dig uppmärksam på att bokbeställningstjänsten har uppehåll under V.51-01. Eventuella beställningar inkomna under denna period kommer att hanteras tidigast under V.02.

Bokbeställning sker i mån av tid så behöver du en bok snabbt är det bättre att du beställer den på egen hand inom ramen för  "Offentlig verksamhet" på Bokus eller Adlibris. Se länkarna nedan:

https://www.adlibris.com/storkund/

https://www.bokus.com/bibliotek-offentlig-verksamhet

För beställning via Servicecenter använder du detta formulär för beställning av böcker, en boktitel per formulär. Avser du att beställa fler än en bok vänligen se instruktionen längre ner. 

Servicecenter sköter bokbeställningen, tar emot leveransen och skickar boken vidare till dig. De hanterar också fakturan, som konteras (d.v.s. bokför vart kostnaden ska gå) enligt den information du lämnar här i formuläret, och ser till att fakturan går direkt till din chef för slutattest. Vi använder Adlibris och Bokus för samtliga bokbeställningar,

Vid frågor är du självklart välkommen att kontakta Servicecenter.

Alla fält med *måste fyllas i (OBS! avser du att beställa fler än en bok mejla istället in din beställning till adressen bokbestallning@miun.se och ange uppgifterna enligt formuläret detta är viktigt för att vi skall kunna hantera din beställning) 

Kontering: