Workshop och lunchseminarier

Ons 24 jan 2024 07:55

Nyheter från Gruppen för pedagogisk utveckling

En grupp deltagare tillsammans med Stefan Forsström

Workshop som stöd för att skriva kursplan

Workshopen om att skriva kursplan är tänkt som stöd för dig som ska skriva eller revidera kursplan och hålls den 1 februari, kl 13:15 – 15:30 i Zoom och du är varmt välkommen. Den ges denna gång på svenska. 

Anmäl dig till PUkontakt@miun.se senast 29 januari. 

Lunchseminarieserie om AI i högre utbildning

Varmt välkomna att diskutera, dela erfarenheter och samtala om AI i högre utbildning på de lunchseminarier som hålls varannan tisdag. Nu på tisdag den 30 januari kommer Greta Bladh berätta om hur hon arbetar med ChatGPT i sin undervisning.  Seminarierna sker via Zoom och är mellan 12:15 – 12:45. Du hittar lunchseminarierna i kalendariet på mun.se eller under Stöd för pedagogisk utveckling.

Följ kanalen AI i utbildning i Teamet Lärare till lärare (sökbart i Teams, via "Gå med i eller skapa ett team") för att se vilka som kommer presentera därefter. Där kan du även ställa frågor och diskutera med kollegor. Vill du berätta om något du gjort kring AI i utbildning vid ett kommande tillfälle? Hör av dig till oss på PUkontakt@miun.se 

Under hösten hade vi många intressanta samtal på AI-lunchseminarierna och följande kollegor presenterade:
Anna Longueville om hur hon tar med generativ AI i sitt arbete med källkritik och källhantering, Stefan Forsström om att undervisa om AI-verktyg och reflektioner från ämnet Datateknik, Håkan Gunneriusson om att skriva PM med AI och Erik Öberg på temat "I den här kursen får ni använda AI hur mycket ni vill! Kan man verkligen göra så på en kurs på universitetet?" Först ut på vårterminen var Leila Ström som den16 januari berättade om sitt arbete med bedömning med stöd av ChatGPT. 

 Hoppas vi ses!


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2024-01-24