Rutiner för kursvärderingar

MI7A1995.jpg

Innehåll:

Alla kursvärderingar består av två sidor. Den första innehåller centrala frågor som beslutats av rektors ledningsgrupp och där vi ska kunna mäta kvalité över tid. Den andra sidan innehåller kursrelaterade frågor. I dag används öppna (fritext) och skalfrågor i våra formulär och det går att välja om man vill ha kursvärderingen på svenska eller engelska.

Från och med HT16 vecka 42 kommer lärarna kunna lägga till sina egna frågor på sida 3.

Exempel kursvärdering

Utskick:

I regel så skickas varje kursvärdering ut fredagen på kursens sista vecka. Kursvärderingen är sedan öppen i 13 dagar och under den tiden så går även två påminnelser ut till de som ännu inte svarat. Utskicken är både på svenska och engelska och har en personlig länk som studenterna får klicka på för att komma åt formuläret.

Notera att kursvärderingen kan gå till studenternas mejl som de angav vid registrering på Mittuniversitetet eller till deras studentmejl, beroende på om dom har uppdaterat sin personliga information i Studentportalen.

När väl kursvärderingarna gått ut så går det inte att redigera sändlistan – lägga till mejladresser.

Rapporter:

Rapporterna/sammanställningarna skickas ut till avdelningsansvariga, direkt efter de stängs, som i sin tur får distribuera dem vidare till kursansvariga och/eller lärare så de kan ta del av resultaten. 

Kontaktinfo

Kontaktperson Maria Forslin

Telefon 010-142 88 45

E-post maria.forslin@miun.se