Engagera dig i universitetets hållbarhetsarbete!

Inom Mittuniversitetet finns nu ett nätverk inom hållbar utveckling med studenter alltifrån Idrottsvetenskap till Ekoteknik och medie- och kommunikationsvetenskap.

Nu söker vi dig som är student hos oss och har intresse för att engagera dig i en viktig fråga - universitetets hållbarhetsarbete!

Tillsammans med andra studenter på universitetet kommer du ingå i ett studentnätverk "Students' Network for Sustainable Development" och ha en stor möjlighet att påverka och förbättra arbetet med dina idéer.

Låter det intressant? Fyll i formuläret och du blir med på en intressant och utvecklande resa mot ett hållbarare universitet.

Vi i nätverket vill:

• skapa intresseväckande tvärvetenskapliga aktiviteter där studenter från olika program kan utbyta kunskap och lära sig mer om hållbar utveckling
  • sprida information och kunskap om hållbar utveckling till studenter vid Mittuniversitetet genom evenemang och toolkits
  • förbättra vår förmåga att arbeta med hållbarhetsfrågor och förbereda oss för framtidens arbetsmarknad
  • involvera studenter i hållbarhetsrelaterade aktiviteter och projekt

Anmälan till hållbarhetsarbete för studenter