Adventsfrukost

Varmt välkommen till CER-nätverkets adventsfrukost 6 december. Tillsammans gör vi en liten tjuvstart på kommande julfirande genom vår traditionella adventsfrukost.

levande ljus

Alla i nätverket är välkomna så ta med några kollegor och kom. Utöver trevligt samkväm får vi också lyssna till Jimmy Jaldemark från Mittuniversitetet som kommer att berätta lite kort om det spännande projektet BUFFL (flexibla, korta kurser för branschutveckling). Ett projekt kopplat till kompetensförsörjning som utvecklas och drivs inom ramen för CER-nätverket och forskningsmiljön CER (centrum för forskning om ekonomiska relationer vid Mittuniversitetet).

Då vi är till för varandra vill vi också passa på att fråga er om vad ni vill att vår arbetsgrupp för befintliga medarbetare inom CER-nätverket ska ha för tema och aktiviteter under nästa år, allt för att skapa så mycket gemensamt värde som vi kan. Ni kan antingen gå in direkt på länken nedan och ge förslag eller så tar ni med er era tankar så tänker vi tillsammans under frukosten.

Frukosten finns uppdukad hos Stair Coffice, Sjögatan 7. Ta chansen och lär känna en ny person eller återknyt kontakten med en gammal vän!

Plats: Stair Coffice, Sjögatan 7.
Datum: Fredag 6 december 2019.
Tid: Kl. 07.30 - 09.00.

Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller!
Sista anmälningsdag: 3 december.
Anmälan: Klicka här