Webbinarium 14 maj: Så hanterar du distansjobbet i coronatider

Varmt välkommen till ett spännande webbinarium den 14 maj med psykologen Emma Eckenberger, verksamhetschef på Valid Psykologkompetens AB, som tipsar om hur man får distansjobbet att flyta på i coronatider.

distansjobb

Hur påverkas vi människor av den rådande situationen och hur hanterar vi alla de känslor som den medför - och hur skapar vi en bra arbetssituation trots allt? Emma delar med sig av sina erfarenheter och vill också få oss att blicka framåt och menar att vi faktiskt har en hel del att lära av de erfarenheter vi gör nu - både som individer och som samhälle.

Mer om Emma Eckenberger:
Emma Eckenberger är verksam som psykolog i Sundsvall sedan 10 år. Hon driver företaget Valid psykologkompetens, och har många års erfarenhet av företagshälsovård och rehabiliteringsarbete. Hon möter dagligen människor i kris och att hantera starka känslor är därför hennes vardag.

Upplägg:
Emma Eckenberger inleder med en presentation, som sedan går över i ett samtal där du har möjlighet att ställa dina frågor via menti.com. Samtalet leds av moderator Edith Andresen, forskare vid CER, och medlem i arbetsgruppen befintliga medarbetare, CER-nätverket.

Webbinarium: Länk till webbinarium här 
Datum: Torsdag14 maj, 2020.
Tid: Kl. 08.00 - 09.00.
Sista anmälningsdag: 12 maj. Anmälan är nu stängd.
Arrangör: Arbetsgruppen för befintliga medarbetare, CER-nätverket.
Frågor? Kontakta sammankallande i arbetsgruppen, Charlotta Dückhow, charlotta.dueckhow@lfy.se