Frukostseminarium på tema hälsa och mående

Fre 14 feb. 07.30–09.00
Sundsvall

Varmt välkommen till ett spännande frukostseminarium den 14 februari med fokus på hälsa och mående. Idag uppskattar man att 20 - 40 % av befolkningen lider av någon form av psykisk ohälsa, allt från lättare oro och ångest till allvarligare psykiska sjukdomar.

frukostseminarium cer

Hur organiserar vi oss på våra arbetsplatser för att minska risken för psykisk ohälsa, bidra till bättre hälsa samt upptäcka tidiga tecken för att hjälpa våra kollegor som drabbats?

På frukostseminariet medverkar Elin Nilsson, ung politiker och opinionsbildare från Sundsvall och Beatrice Ikonen, företagsrådgivare från Riksförbundet för social och mental hälsa.

Elin Nilsson ställer sig frågan: Hur mycket ska man egentligen få prata om sitt psykiska mående på jobbet? Hon bor idag i Stockholm och jobbar som journalist hos Dagens Opinion. Elin Nilsson kommer att prata om hur det är att vara ung i arbetslivet och ger tips på hur den unga generationen behöver bemötas på arbetsplatsen för att känna sig inkluderade. Hon kommer också att dela med sig av sina erfarenheter av psykisk ohälsa.

Beatrice Ikonen tipsar om hur man som arbetsgivare kan bemöta och hjälpa arbetstagare som lider av psykisk ohälsa.

Upplägg:

Efter inledande presentationer, deltar Elin Nilsson och Beatrice Ikonen i ett panelsamtal där du har möjlighet att ställa dina frågor. Samtalet leds av moderator Måns Fahlander, managementkonsult på PRO&PRO och medlem i arbetsgruppen befintliga medarbetare, CER-nätverket.

Plats: Nordea (vängåvan), styrelserummet. Ingång från Esplanaden.
Datum: Fredag 14 februari, 2020.
Tid: Kl. 07.30 - 09.00. Kaffe/te och smörgås serveras från kl 07.30. Seminariet börjar kl 08.00.
Anmälan stängd!
Arrangör: Arbetsgruppen för befintliga medarbetare, CER-nätverket.
Frågor? Kontakta sammankallande i arbetsgruppen, Charlotta Dückhow, charlotta.dueckhow@lfy.se

Vi ses!
Charlotta Dückhow
Verksamhetsutvecklare, Länsförsäkringar Västernorrland
Sammankallande i CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare


Sidan uppdaterades 2021-05-11