KrAft‑träff med fokus på marknadsföring och marknadskommunikation, lunch till lunch

Tors 13 feb. 12.00–Fre 14 feb. 12.00
Söråkers Herrgård, Söråker

Varmt välkomna till nästa träff i BID4E:s KrAft-program på Söråkers Herrgård, lunch till lunch 13-14 februari.

nyheter

Temat valdes under den förra träffen och fokus kommer vara på marknadsföring och marknadskommunikation särskilt inriktat på hur film och sociala kanaler kan användas i sådant syfte.

Den 13 februari

Vi startar med lunch 12.00 och inleder sedan mötet 13.00 med korta presentationer av er och era projekt i programmet (progression). Därefter föreläser  Marcus Stridsberg (creative director) på Targa produktion, om film som marknadsföring och kommunikationsmedel utifrån vad som är viktigt att tänka på, vilka effekter som kan förväntas, när film lämpar sig och hur ett koncept kan utformas - kopplat till belysande exempel. Därefter håller Marcus en workshop där han bjuder in er att dela era tankar, erfarenheter och förutsättningar. Mer information om Marcus och Targa Produktions kompetens och erfarenheter finns på hemsidan www.targaproduktion.se

Den 14 februari

Vi startar dagen med korta presentationer av er och era projekt i programmet (progression). Därefter berättar Mats Björk från digitalbyrån Esatto mer om hur sociala medier kan nyttjas för kommunikation och marknadsföring. Detta pass handlar om kanalval, budskapsutformning och tänkbara effekter kopplat till faktiska exempel, också följt av en workshop med fokus på era projekt. Mer information om Esatto finns på hemsidan www.esatto.se.

Slutligen diskuterar vi nästa steg i de egna projekten och bestämmer ett tema för nästa träff. Mötet avslutas med lunch.

Boka rum!

Vi bjuder på mat men boendet (895 kr för enkelrum) betalar ni själva. Rum finns reserverade på Söråkers Herrgård fram till 30 januari. Kontakta därför snarast Söråkers Herrgård på telefon 060-408 40 eller på www.sorakersherrgard.se för att säkra ett rum för övernattning.

Hitta hit: Söråkers Herrgård
Frågor? Kontakta Edith Andresen och Heléne Lundberg, forskare CER
Anmälan: Anmälan görs till Lena E burman på epost: lena.e.burman@miun.se, kommunikatör CER. Sista anmälningsdag är 7 februari. Vi behöver av kostnadsskäl också veta om ni har för avsikt att delta båda dagarna, på båda luncherna samt på middagen den 13 februari. Glöm inte att ange ev matallergier eller övriga kostönskemål.

Varmt välkomna!

Edith och Heléne


Sidan uppdaterades 2020-02-17