Webbinarium om motivation med organisationspyskologen Emma Eckenberger

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium den 5 februari kl. 08.00 –09.00 med organisationspsykologen Emma Eckenberger.

Emma Eckenberger

Pandemin har nu pågått i ett år och det är oklart om det finns en ljusning inom räckhåll. Många börjar känna sig tyngda och omotiverade. I webbinariet ger Emma Eckenberger tips på hur vi ska kunna hålla motivationen uppe. Vad kan vi lära av psykologin, för att komma vidare och bryta negativa mönster? Hur motiverar vi oss själva och vad kan du som arbetsledare göra för att motivera dina medarbetare?

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar på ett företag/organisation i CER-nätverket. Moderator/samtalsledare vid webbinariet är Edith Andresen, forskare vid CER.

Tid: 5 februari kl 08.00-09.00.
Plats: Webbinariet genomförs via Zoom.
Arrangör: CER-nätverket.
Anmälan: Anmäl dig senast 3 februari. Vid anmälan får du också tillgång till länken till webbinariet.
Frågor: Kontakta Charlotta Dückhow, verksamhetsutvecklare på Länsförsäkringar i Västernorrland samt sammankallande för arbetsgruppen för befintliga medarbetare inom CER-nätverket.

Mer om Emma Eckenberger:
Emma Eckenberger är verksam som psykolog i Sundsvall sedan 10 år. Hon driver företaget Valid psykologkompetens som bla arbetar med chefshandledning, handledning av personalgrupper och bedriver behandlingsarbete utifrån KBT, kognitiv beteendeterapi, för både individer och grupper. Emma har många års erfarenhet av företagshälsovård och rehabiliteringsarbete.