CER-mingel fyllde Fälldinsalen

Spara favorit 5 mar mars 2018
Daniel Eriksson, Sebastian Norlander, Hugo Landberg, Elsa Wollberg, Lovisa Tjernlund och Emma Svensson från Timrå gymnasium

För åttonde året in rad arrangerade CER och studentföreningen Sundekon en mingeldag för gymnasieelever, ekonomstudenter på Mittuniversitetet och företrädare för CER-nätverket.

Evenemanget, som lockade 200 deltagare, gick av stapeln den 21 februari och elever från Sundsvalls, Timrå och Härnösands gymnasieskolor och Mikael Elias gymnasium i Sundsvall fick först lyssna på föredrag om privatekonomi och CV-byggande. Därefter fick de tillfälle att mingla med representanter för ekonomstudenternas förening Sundekon och nio potentiella arbetsgivare: Deloitte, Folksam, Grant Thornton, KPMG, Nordea, PwC, SEB, Skandia och SPV.

Peter Öhman

För mer information kontakta Peter Öhman

Tillbaka till toppen

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.