Science & Innovation Day och CER-dagen

Spara favorit 28 okt oktober 2019

Den 15 oktober deltog CER med samarbetspartners på Mittuniversitetets Science & Innovation Day (SID). Samtidigt genomfördes den årligen återkommande CER-dagen.

På SID-konferensen, som samlade drygt 250 deltagare, höll Heléne Lundberg och Christina Öberg ett föredrag om affärsmodeller i digitaliseringens era. Edith Andresen berättade om en modell för hållbart trygghetsboende tillsammans med Camilla Hjältman från Mitthem. Peter Öhman diskuterade hur klimatförändringar kan påverka försäkringsbranschen med Christoffer Jonsson från Länsförsäkringar som samtalspartner. Mustafa Nourallah gav exempel på möjligheter och utmaningar för mobila banklösningar tillsammans med Carina Bergquist Palm från Nordea.

På CER-dagen presenterades ett axplock av CERs forskning och några delar av det framgångsrika nätverksarbetet. CER gästades också av Mittuniversitetets rektor Anders Fällström som tillsammans med Peter Öhman och Jimmy Jaldemark hade ett pass om Mittuniversitetets regionala engagemang och arbetet med att utveckla en modell för livslångt lärande i form av korta flexibla kursmoduler.

Frågor? Kontakta Peter Öhman

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.