Förre finansministern besökte CER

Fre 09 feb. 2024 15:48

I samband med ett besök i Sundsvall den 9 februari gästades CER av Socialdemokraternas ekonomisk-politiske talesman och förre finansministern, Mikael Damberg.

Mikael Damberg

En av Mikael Dambergs tre programpunkter var en träff med CER, LF Västernorrland och HSB Södra Norrland. Samtalet kretsade kring CER-nätverket och olika samverkansaktiviteter, allt från forskningsprojekt om regional utveckling till den kommande Bomorrow-konferensen – med CER, HSB Södra Norrland, Sundsvalls kommun och SBB som arrangörer – och Länsförsäkringar ABs etablering av en ny nationell IT-avdelning i Sundsvall. Det fanns också tid för frågor och diskussion om kompetensförstärkning, anställningsbarhet och internationella forskningssamarbeten.

Från CER medverkade centrumledare Peter Öhman, Edith Andresen och Lena Burman. LF Västernorrland och HSB Södra Norrland representerades av Marie Selin respektive Bodil Hansson. Med på mötet var även representanter från Sundsvalls kommun i form av kommunstyrelsens ordförande Niklas Säwén och vice ordförande Lisa Tynnemark.

 


Sidan uppdaterades 2024-02-09