Samverkan med Timrå kommun

Spara favorit 20 apr april 2018

I dagarna var det avspark för det treåriga samverkansavtalet mellan Mittuniversitetet och Timrå Kommun. Avtalet ska stärka regionen och göra oss mer attraktiva för forskare, studenter och näringsliv. Kring 60 personer från båda organisationerna fick chans att lyssna till universitetets forskning på en rundvandring. Hos oss på CER visade Edith Andressen universitetslektor, upp vår forskning. Besöket avslutades med en workshop där framtida forskningssamarbeten diskuterades.

Målet är att på lång sikt är att ett eller flera områden med nationellt och internationellt erkännande för ökad attraktivitet för Timrå kommun och Mittuniversitetet. Forskningsområden vid Mittuniversitetet utvecklas i samspel med utveckling av Timrå kommun.

Här kan du läsa mer om samverkansavtalet

Nytt avtal om forskningssamarbete mellan Timrå kommun och Mittuniversitetet

Samverkan

Timrå kommun och Mittuniversitetet har tecknat ett avtal om forskningssamarbete för ökad konkurrenskraft, förnyelse och hållbar utveckling. Avtalet omfattar totalt åtta miljoner kronor, där parterna bidrar med fyra miljoner vardera, under perioden 2018-2021.

Tillbaka till toppen

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.