Science  & Innovation Day - nu med CERs medverkan | miun.se

Science  & Innovation Day ‑ nu med CERs medverkan

Mån 11 jun 2018 12:07

Den 16 oktober är det dags för årets upplaga av Science & Innovation Day. Temat för konferensen är framtidens affärsmodeller och en digitaliserad industri.

Transform you business for future challenges at Science & Innovation Day

Digitaliseringen utmanar de traditionella affärsmodellerna och driver utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Hur de senaste trenderna ser ut och vilka verktyg som behövs för att klara omställningen, är några frågor som kommer att diskuteras under konferensen. 

Under dagen är du välkommen att delta i en workshop kring affärsmodellsinnovationer som hålls av Edith Andresen, Heléne Lundberg och Tommy Roxenhall vid CER. Här får du ta del av olika typer av affärsmodeller och framgångsrika exempel på där företag lånat affärsmodeller från andra branscher. Var med och driv utvecklingen i just din bransch med hjälp av helt nya framgångsrika affärsmodeller! Workshopen är en del av utbudet under de parallella sessionerna som erbjuds under eftermiddagen.

Konferensen arrangeras av Mittuniversitetets forskningscentrum STC - Sensible Things that Communicate och FSCN - Fibre Science and Communication Network tillsammans med ProcessumBizMakerÅkroken Science Park och Fiber Optic Valley.

Anmälan och info


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2018-10-04