STC Expo 2013

Spara favorit 11 aug augusti 2016

Den 15 oktober 2013 så hölls det årliga STC Expot. Denna gång valde vi att titta närmare på hur affärer och tillväxt kan bidra till ett mer hållbart samhäller. Många intressanta föreläsningar hölls under dagen och i utställningsområdet kunde du se den senaste forskningen inom Datavetenskap och Elektronik.

Om STC Expo

STC Expo är en årligt återkommande konferens som ger exempel på forskningssamverkan, innovationer för industriella mätsystem och nya sensorapplikationer baserade på mobiltelefoner. STC Expo är en mötesplats för forskare, företagare och innovatörer inom elektronikbranschen. 

Om STC

Vid forskningscentret STC - Sensible Things that Communicate utvecklas nya sensor-, kommunikations- och applikationslösningar med mål att, tillsammans med företag, skapa innovation och tillväxt. STC Expo är ett event där forskare, studenter och näringsliv möts. Dagen består av föreläsningar från bland annat STC forskare som berättar om den senaste utvecklingen samt externa föreläsare som tillexempel STC:s samarbetspartners. Dessutom så arrangeras en stor utställning i anslutning till föreläsningarna där STC:s forskare och samarbetspartners visar sina exempel.

 

STC Expo är en årligt återkommande konferens som arrangeras tillsammans med IT Konferensen Sundsvall 42, under vecka 42.