Norra Bergets friluftsmuseum blev Årets studentfavorit

Fre 23 sep 2022 08:30

När utmärkelsen Årets studentfavorit delades ut vid Sundsvall Business Awards under torsdagskvällen stod Norra Bergets friluftsmuseum som vinnare.

Årets studentfavorit 2022
Pristagare och prisutdelare vid ceremonin kring Årets studentfavorit 2022. Foto: Mittuniversitetet.

Årets studentfavorit delas ut vid företagargalorna i Östersund och Sundsvall och tilldelas en arbetsgivare, privat eller offentligt finansierad verksamhet, alternativt en ideell organisation som på olika sätt stöttat en eller flera studenter i samband med exempelvis praktik, VFU eller examensarbete.

Norra Bergets friluftsmuseum får utmärkelsen med motiveringen:
Hos Årets Studentfavorit 2022 välkomnar man all kompetens och strävar efter ett kontinuerligt lärande och utveckling av verksamheten, gärna tillsammans med Mittuniversitetets studenter! Hållbarhet står högt på agendan både ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Arbetsplatsen beskrivs av studenter med orden ”glädje, sammanhållning och natur” – GRATTIS Norra Bergets Friluftsmuseum!!

Prisutdelare var Eva Dannetun, prorektor för utbildning vid Mittuniversitetet och Bipasha Borén, vice ordförande i Studentkåren i Sundsvall.

– För Mittuniversitetets del är samverkan med näringsliv och offentlig sektor väldigt viktigt. Här spelar arbetsgivares förmåga att ta möta våra studenter en stor roll, dels för att det bidrar till att de upplever regionen som attraktiv, dels för att det kan förbättra studenternas möjligheter till framtida arbete. Att det dessutom är studenterna själv som får nominera finalister till Årets studentfavorit gör priset extra prestigeladdat, säger Eva Dannetun.

Kontaktperson:

Katarina Olsen., arbetslivskoordinator Mittuniversitetet, katarina.olsen@miun.se, 010-142 78 11

 


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2022-09-23