Grattis till Årets Studentfavorit i Jämtlands län!

Fre 10 nov 2023 14:46

Destination Östersund - så heter vinnaren av utmärkelsen Årets Studentfavorit i Jämtlands län. Priset delades ut vid Guldgalan.

Fyra kvinnor och tre män med priser och blommor
Delegationen från Destination Östersund tillsammans med prisutdelare från Mittuniversitetet. Foto: Mittuniversitetet.

För fjärde året i rad delades priset Årets Studentfavorit ut till en arbetsgivare som stärker kopplingen mellan studenter och arbetsliv och som ser möjligheterna när det gäller att arbeta med Mittuniversitetet.

Årets finalister var Ernst & Young, Nordea och Destination Östersund. Grattis säger vi till er alla men framförallt grattis till årets vinnare Destination Östersund som gör ett strålande jobb för studenter vid Mittuniversitetet i Östersund!

– Att se responsen från finalisterna, vinnarna och alla deltagare på Guldgalan kring det här priset är ett kvitto på att studenter är viktiga för vår region! Alla tre finalister arbetar på olika sätt för att få studenter att trivas och vilja stanna här, det är väldigt viktigt för en levande studentstad, säger Emanuel Magnusson, ordförande för Studentkåren i Östersund.

Han agerade prisutdelare tillsammans med prodekan Sandra Wall-Reinius som beslyser vikten av att priset finns.

– Genom att vara med på Guldgalan och dela ut Årets Studentfavorit visar vi att det är naturligt för näringslivet i vår region att samarbeta med oss på Mittuniversitetet, säger Sandra Wall-Reinius.


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-11-10