Det finns ingen friskvårdsgrupp i Sundsvall. Är du intresserad att driva friskvårdsaktiviteter i Sundsvall? Kontakta HR-avdelningen.

Bokcirkel

Läs mer om Mittuniversitetets bokcirkel vid campus Sundsvall

Låna gåstavar

Passa på att låna bungypumpstavar eller vanliga gåstavar samt broddar. Finns för utlåning i receptionen så tveka inte att ta en härlig promenad i solen och få motion på köpet. 

Låna cykel

ST-cykel för gratis utlåning för ST-medlemmar. Hjälm, nyckel och lås finns att hämta i receptionen. Cykeln står på bottenplan i N-huset vid utgången från Fälldinsalen.  Perfekt när du har ärenden att uträtta på stan eller bara ta en härlig cykeltur längst Selångersån.

 Är du inte ST-medlem kan du låna en av två tillgängliga cyklar som finns på vaktmästeriet. Perfekt när du har ärenden att uträtta på stan eller bara ta en härlig cykeltur längst Selångersån.

Vad kostar det?

Det kostar faktiskt inget, lån av gåstavarna är gratis. När det gäller de övriga aktiviteterna så kommer det att bero på typ av aktivitet. Vi har en begränsad budget och skall föröka klara oss inom ramen av den, vi kommer dock att arbeta på att förhandla till oss bra avtal.