Expertsvar söker experter på Ryssland och Ukraina

Tor 24 feb 2022 16:06

Håkan Gunneriusson, docent i krigsvetenskap vid RCR, har förekommit flitigt i media idag. Nu söker Expertsvar fler experter på Ryssland och Ukraina.

Logotyp Expertsvar

− Det uppstår alltid en stor efterfrågan från media när det gäller forskare och experter inom olika ämnesområden när det sker så omskakande händelser som under natten och dagen. Därför har nu Expertsvar vänt sig till landets lärosäten och bett oss dammsuga våra nätverk efter personer som sitter inne med viktig och relevant kunskap. Vi upprättar därför en expertlista, säger Ronney Wickzell, presskommunikatör på Mittuniversitetet.

För Håkan Gunneriussons del har telefonen gått varm sedan lokalmedia fick hans kontaktuppgifter under gårdagen. Han har medverkat i P4 Jämtland och Västernorrland, ÖP, ST, Allehanda och ikväll medverkar han i SVT Jämtland. Här är några medieklipp:

https://www.allehanda.se/2022-02-24/sa-kan-du-paverkas-av-kriget-i-ukraina--experten-manar-till-kallkritik

https://sverigesradio.se/artikel/forskare-om-ryska-invasionen-inte-forvanad

Media söker inte bara experter i krigsvetenskap utan är intresserade av att komma i kontakt med fler forskare - det kan gälla experter inom ekonomi, migration, utrikespolitik, språk, psykologi eller andra områden.

Vill du finnas med på Mittuniversitetets expertlista?

Mejla presskommunikatör Ronney Wickzell.


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2022-02-24