Om du ska boka gruppresa och konferens

Mån 12 sep 2022 14:32

Under september och oktober kommer Lingmerths avdelning för gruppresa och konferens att vara stängd. På grund av högt bokningstryck har Lingmerths omlokaliserat personal för att kunna ge snabbare service vid bokning av tjänsteresor.

Tåg resande resa

Boka gruppresa och konferens

För bokning av konferens så hänvisar vi till Konferenser och möten - Avropa.se

Alla kan boka sin egen resa. Det finns även möjlighet att bli en så kallad resebokare för att kunna boka för en grupp i självbokningssystemet. För att bli resebokare, kontakta Ekonomiavdelningen via formulär.

Boka tåg, flyg eller hotell

Använd självbokningssystemet i första hand för att boka din resa. Kontakta i andra hand resebyrån via mejl och sist via telefon.

Boka din resa  

Den efterpandemiska situation som hela resebranschen befinner sig i nu gör att det tar tid att komma fram. Om alla som kan använda självbokningen gör det, så frigör det personal hos resebyrån som kan ta de ärenden som inte är lämpliga för självbokningen. Av bland annat försäkrings- och säkerhetsskäl är det viktigt att du bokar din tjänsteresa via resebyrån.

Skicka in dina synpunkter

Ekonomiavdelningen har regelbundna möten med resebyrån gällande svarstider och andra ärenden. Skicka in dina synpunkter här så tar Ekonomiavdelningen upp detta med resebyrån, de är medvetna om lång väntetid och hoppas att detta inom kort kommer att övergå till en normal situation.

Läs mer om tjänsteresor 


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2022-09-29