Samverket öppnar upp i januari

Mån 09 jan 2023 16:05

Under perioden 9 januari-3 februari 2023 öppnar Samverket för samtliga medarbetare inom Samverkets alla medlemsorganisationer. Välkommen att testa Sveriges första innovation- och coworkinghubb!

Välkommen till Samverket

Mittuniversitetet är en av sexton medlemsorganisationer i Samverket.

Under januari får alla medarbetare i de olika medlemsorganisationerna chansen att bekanta sig med Samverket genom att förlägga en eller flera arbetsdagar till lokalerna i Östersund. 

Samverket uppmuntrar oss även att anordna egna aktiviteter där vi och vår organisation kan lyfta en frågeställning som vi sitter med just nu och få input från andra inom offentlig sektor. Uppslag till aktiviteter som skulle kunna förläggas på Samverket är arbetsgruppsmöten, ledningsgruppsmöten, planeringsmöten, förutsättningslösa möten för att undersöka möjligheter tillsammans med andra organisationer, workshops och samverkansmöten.

Om någon skulle vilja ta med sig en lite större grupp som vill hålla möte eller workshop får ni gärna ge ett heads-up innan till sandra@samverket.se för att minimera risken för en masskrock av större aktiviteter.

Plats

Samverket, Biblioteksgatan 9, Östersund – gå in genom dörren på Tegelmagasinet (en bit in på innergården) där ni sedan lotsas vidare till Samverket

Datum

9 januari-3 februari

Tid

kl. 8-17

För vem?

Alla medarbetare inom Samverkets medlemsorganisationer samt inom
Myndighetsnätverket i Jämtlands län

Här hittar du mer information om Samverket.


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-08-07