Rensa i röran – lämna in ditt teknikskrot

Ons 14 jun 2023 15:11

Less på gamla sladdar och andra tekniska prylar som ligger och skräpar? Ta hjälp av INFRA att rensa i röran. Lämna själv in skrotet direkt till Servicecenter eller be om upphämtning.

Passa på att städa bland alla gamla tekniska och elektroniska grejer innan du går på semester. Du kan välja mellan flera alternativ för att bli av med det. Antingen lämnar du själv in det till Servicecenter, eller så kan du få det hämtat från ditt kontor. Lägg ett ärende till ITsupporten via Serviceportalen så hämtas dina prylar upp.

Har du fortfarande prylar hemma efter pandemin – kom ihåg att dessa ska lämnas tillbaka och inte får behållas i hemmen. Behöver du hjälp med det så du få viss hjälp även med det. Ta kontakt med ITsupporten via Serviceportalen, så kan de skicka kartonger och annat packmaterial som du kan tänkas behöva.  

Till hösten kommer en ny inventering av tekniskt och elektroniskt material att göras av INFRA, och för att underlätta det arbetet behöver nu allt material som inte används samlas in.

För att få hjälp tar du kontakt med ITsupporten via Serviceportalen eller genom att skicka ett mejl till  itsupport@miun.se


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-06-14