AI i högre utbildning, introduktion och fördjupande seminarieserie

Tis 05 sep 2023 10:42

Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper om generativ AI i undervisning? I så fall erbjuds du, oavsett tidigare erfarenhet, att delta i en introduktion den 12:e september (10.00-11.30) och seminarier tisdagar udda veckor med start den 26:e september (12.15-12.45).

Medarbetare IT

Den 12:e september 10-11.30 är alla lärare inbjudna till en introduktion till generativ AI i undervisning (sker i Zoom).

26:e september inleds en seminarieserie om AI i högre utbildning. Den innefattar återkommande träffar 12.15-12.45 på tisdagar udda veckor (i Zoom). Seminarierna kommer ha olika upplägg, ibland med inbjuden gäst som berättar om sina erfarenheter av generativ AI i undervisning utifrån ett givet tema eller i form av en ”shareshop”, där deltagarna i ett prestigelöst samtal delar sina erfarenheter där de befinner sig i relation till generativ AI i undervisning. Under det första seminariet kommer Anna Longville berätta om sitt arbete med källkritik där generativ AI är en del. 

Seminarierna kommer företrädelsevis genomföras på svenska, men möjlighet att delta och presentera på engelska kan finnas. Information om tema för träffen och språk kommer publiceras i teamet lärare till lärare, kanalen AI i utbildning.

Anmäl dig till introduktionen eller seminarieserien här.

Introduktion till, eller skräddarsytt upplägg av, generativ AI i undervisning kan (kostnadsfritt)  bokas via mail till pukontakt@miun.se. Du som undervisar kan även boka en konsultation med en pedagogisk utvecklare om du vill diskutera AIs effekter på din kurs på:  https://miun.se/boka-pu


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-09-05