Ta del av Ungdomsbarometerns rapporter

Mån 19 feb 2024 14:28

Är du intresserad av att få veta mer om hur både unga och äldre presumtiva studenter tänker kring högskoleutbildning? Läs rapporterna och ta del av inspelningarna från presentationerna.

 En grupp studenter som står och pratar med varandra utanför campus.

Ungdomsbarometern har sedan 1991 arbetat med att kartlägga attityder och beteendemönster bland svenska ungdomar. KOM och FUS har köpt in de två rapporterna Högskolerapporten samt LL-barometern (livslångt lärande). Den 14:e februari höll Jacob Borssén från UB en presentation per rapport som vi spelade in och som ni kan ta del av här. 

I Högskolerapporten är det ungdomar i åldern 18-24 år som är respondenter och i LL-barometern är fokuset på personer i åldrarna 25-55 år. 

OBS! Samtliga resultat och slutsatser i rapporterna och filmerna är copyrightskyddade och får ej spridas externt utan Ungdomsbarometerns skriftliga tillåtelse. 

Om du har frågor om hur materialet får användas eller andra frågor kan du kontakta Anna Ossung på KOM eller Mathias Larsson på FUS. Det finns också möjlighet att köpa till nedbrytningar etc. Jacob hälsar att det går bra att kontakta honom direkt också. Kontaktuppgifter finns i rapporterna. 


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2024-02-23