Profilprodukter

På den här sidan hittar du information om var du kan beställa färdiga kläder och profilprodukter med Mittuniversitets namn, logotyp och färger och hur du gör när du behöver ta fram egna varianter.

Färdiga profilprodukter som kan beställas i webbshopen

Som anställd
Om du är anställd vid Mittuniversitetet och skall beställa produkter i anställningen finns dels webbshopen med ett bredare sortiment av kläder, presentartiklar, konferensmaterial mm dels de fysiska shoparna i våra Servicecenter på Campus Östersund och Campus Sundsvall. För att handla i anställningen krävs att du har ett internt kostnadsställe att knyta köpet till och kan uppge följande i samband med köpet Namn, Avdelning samt konteringsuppgifterna organisationsnummer, verksamhet och aktivitet.

Besök profilshopen i något av våra Servicecenter på Campus Sundsvall eller Campus Östersund eller handla direkt mot faktura i webbshopen.

Länk till webbshopen

Som privatperson eller student
Vill du handla som privatperson eller student är du också välkommen till vår fysiska profilshop på något av våra Servicecenter eller handla direkt i vår web shop.

Länk till webbshopen

Produkter utöver standardsortimentet

Önskar du en produkt som inte finns i shopen?
De produkter som ni finner i shopen finns tryckta och klara på lager och vissa behöver tryckas upp och beställas. Vår produktprofil leverantör MERI tillhandahåller en mängd andra produkter som ni beställer på egen hand genom att ta kontakt med MERI. På samtliga produkter lämnas 15% rabatt. Ring eller mejla MERI ifall ni vill veta mer:

Tel: 063-55 61 00
Fax: 063-55 61 09
E-post: info@meri.se                       

Chaufförvägen 23
831 48 Östersund          

Öppettider:        
Måndag-torsdag 7.00-17.00
Fredag: 7.00-15.00

Utforma och beställ egna profilprodukter
Om du, din avdelning, forskningscentrum eller liknande behöver ta fram andra typer av kläder eller profilprodukter än de som finns i bassortimentet, så är det viktigt att Mittuniversitetets grafiska profil alltid följs. Vänligen kontakta Linda E Andersson på Kommunikationsavdelningen för mer information.