På avdelningen Forsknings- och utbildningsstöd kan du som arbetar som universitetslärare få stöd i att utveckla din undervisning och din roll som pedagog.

I uppdraget ingår att vidareutveckla teknikstött lärande både inom distans- och campusutbildningar och att främja aktivt, studentcentrerat lärande. Vi erbjuder workshops, lärobjekt och handledning till universitetets lärare. Till oss kan du vända dig med frågor som rör pedagogisk meritering, kursutveckling, lärplattformen Moodle samt inspelning och publicering av material via MiunPlay. Varje torsdag under terminstid kl 13–14 finns möjlighet att besöka oss för handledning på vår drop-in, varannan vecka i Sundsvall, varannan i Östersund, eller via Zoom. Vi anordnar också en årlig pedagogisk inspirationsdag då vi lyfter goda exempel från Mittuniversitetets utbildningar. Från och med hösten 2020 erbjuder vi också behörighetsgivande utbildningar i högskolepedagogik.

Du hittar information om aktuella dropin-tider och workshops i Mittuniversitetets kalendarium eller så kan du gå direkt till anmälan till workshops 2020.

Finner du inte svaret på dina frågor här på medarbetarportalen, eller vill beställa en skräddarsydd workshop för ditt lärarlag eller din avdelning, kontakta oss på LRCkontakt@miun.se

 

 

Digital tentamen - Inspera

Inspera är en plattform som du kan använda vid examinationer eller kunskapsavstämningar. Verktyget är enkelt att använda både för lärare och studenter. Här finns möjlighet att variera frågorna med...

Filmer och guider

För att det ska vara lätt för dig att använda våra system, såsom Moodle och Miun Play, har vi här lagt upp lite filmer och guider som kan hjälpa dig.

Learning Lab i Sundsvall

Här bokar du universitetsbibliotekets Learning Lab (N510) , inspelningsrum (N511), konferensrum (N515) samt handledningsrum (N516).

Ny som lärare

Varmt välkommen till Mittuniversitetet! Som nyanställd har du säkert frågor och funderingar kring vilket stöd du kan få kring din undervisning. Här finner du information om de verktyg som används v...

Undervisa tillgängligt

Alla människors lika värde är en självklar och grundläggande förutsättning för verksamheten vid Mittuniversitetet.

Workshops och handledning

Vid avdelningen Forsknings- och utbildningsstöd ges ett flertal workshops för lärare som vill fördjupa sina kunskaper inom pedagogik och didaktik.

Läs mer