På avdelningen Forsknings- och utbildningsstöd kan du som arbetar som universitetslärare få stöd i att utveckla din undervisning och din roll som pedagog.

MI7A9829.jpg

I uppdraget ingår att vidareutveckla teknikstött lärande både inom distans- och campusutbildningar och att främja aktivt, studentcentrerat lärande. Vi erbjuder workshops, lärobjekt och handledning till universitetets lärare. Till oss kan du vända dig med frågor som rör pedagogisk meritering, kursutveckling, lärplattformen Moodle samt inspelning och publicering av material via MiunPlay. Varje torsdag under terminstid kl 13–15 finns möjlighet att besöka oss för handledning på vår drop-in, varannan vecka i Sundsvall, varannan i Östersund, eller via Zoom. Vi anordnar också en årlig pedagogisk inspirationsdag då vi lyfter goda exempel från Mittuniversitetets utbildningar. Från och med hösten 2020 erbjuder vi också behörighetsgivande utbildningar i högskolepedagogik.

Du hittar information om aktuella dropin-tider och workshops i Mittuniversitetets kalendarium eller så kan du gå direkt till anmälan till workshops 2020.

Finner du inte svaret på dina frågor här på medarbetarportalen, eller vill beställa en skräddarsydd workshop för ditt lärarlag eller din avdelning, kontakta oss på LRCkontakt@miun.se

 

 

Läs mer