Regionalt utvecklingsnätverk (RUN)

Spara favorit 15 apr april 2019

I det Regionala utvecklingsnätverket (RUN) samverkar kommuner i Mittsverigeregionen och Mittuniversitetet kring skolledarskap och skolutveckling.

I RUNs uppdrag ingår samordning, utveckling och forskningsanknytning i förskola, fritidshem, skolverksamheter, lärarutbildning samt kompetensutveckling för parternas personal.

RUNs verksamhet utgår från en treårig verksamhetsplan och årliga handlingsplaner som beslutas gemensamt på den sk RUN-riksdagen. Vid RUN-riksdagsmötet 2017 beslutades om en ny verksamhetsplan för 2017-2019Lyssna. De insatsområden som verksamheten kommer fokusera på under dessa tre år är systematiskt kvalitetsarbete, inkluderande skola och kompetensförsörjning.

Handlingsplan för 2019Lyssna

Kontakt

Ulrika Auno
Verksamhetsledare RUN
E-post: run@miun.se

Alla medarbetare RUN

Stäng

Prenumerera

Windows

Har du Outlook på datorn så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Aktivera prenumeration

Apple

Har du Apple Kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du blir tillfrågad om du tillåter prenumeration. Sedan klickar på prenumerera.

Aktivera prenumeration

Android

Har du en kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du klickar på prenumerera.

Aktivera prenumeration

Följ oss på Twitter